söndag 28 oktober 2007

Mini hos Break.

Igår packade jag en kasse med det Mini behövde (foder och en kudde som luktar "hemma") med sig hem till hannen och så for vi iväg. Asia Skulle få följa med för att få träffa lite hundar och så ville jag gjärna att Kristina skulle känna lite på henne.

När vi kom fram möttes vi av Kristinas Pomeraniangäng och det lät precis som de gör här hemma om det kommer nån. ;-) Fullt pådrag.

Mini fick hälsa på några av tikarna men när Breaker kom fram så kännde hon att dethär är en kille han nosade ju så ingående på henne så hon va tvungen att morra honom så han förstog hon inte va redo än. Sen gick det utmärkt att ha henne på golvet med honom eftersom hanär en så säker avelshanne och inte försöker förens tiken är redo. Mini kikade in omgivningarna och när vi fikade så hade hon redan lagt sig ner och slappnat av på golvet.

Efter lite fika for vi hem. Känns alltid jobbigt o lämmna en hund men nu hoppas vi på fler lyckade parningar och VALPAR äntligen. Blir det inget nu så blir det inget på henne. Så nu är jag bara optimistisk :-) Måste ju bli nått på tredje gången gillt!

Nu väntar jag på samtal från Kristina som skulle höra av sig vid första parningen.

Inga kommentarer: